zaterdag 2 mei 2015

Bruiloft Patrick en Menda in Vlaardingen

Gisteren heb ik de eerste bruiloft voor dit jaar mogen fotograferen, samen met Patrick. We zijn een hele dag mee geweest met Patrick en Menda. Van het begin tot aan het feest hebben we alles mee mogen maken en het was werkelijk een fantastische dag. Het weer zat ook heel erg mee... een wolkje, een zonnetje, niet te warm, niet te veel wind, perfect gewoon.

Daarbij komt dat Patrick en Menda er echt geweldig mooi uitzagen. Patrick droeg een antraciet grijs pak, met crème kleurige schoenen, overhemd en das. En Menda zag er echt uit als een prinses, met een mooie strakke jurk, wijd uitlopend aan de onderkant en met een lange sleep. De jurk zat vol met twinkels... ze zag er betoverend uit.

De dag voltrok zich geheel in Vlaardingen. We begonnen thuis, Patrick was Patrick, ik was bij Menda. Na de eerste emotionele ontmoeting vertrokken we richting het "nieuwe" Prikkewater. Ik zeg "nieuwe", omdat kort voor de bruiloft het oude Prikkewater door een brand verwoest is. Dit zou hun trouwlocatie zijn en dus moest er stel op sprong iets nieuws bedacht worden. Maar alles was perfect geregeld. Een mooie nieuwe locatie was paraat. Op de plek waar druk aan het nieuwe Prikkewater gewerkt wordt hebben we een aantal foto's geschoten. Het was nog ruw, kaal en leeg... perfect dus voor een paar mooie foto's. De donkere silhouette foto is daar geschoten.
Daarna zijn we doorgereden naar het Klauterwoud. Een prachtig aangelegd natuurgebied vol verrassingen. Heerlijk om daar in het zonnetje te vertoeven.
Na een kleine picknick zijn we doorgereden naar Gast, de dansschool waar Patrick en Menda elkaar hebben leren kennen. We hebben daar een paar foto's geschoten, om daarna door te rijden naar de bioscoop, want daar komen ze ook erg graag.

Deze laatste twee locaties zijn gecombineerd in de bioscoop foto hieronder.

Na deze tour door Vlaardingen hadden we nog steeds een beetje tijd over, dus daarom zijn we vlak bij de locatie even gestopt aan de haven, voor een paar laatste kiekjes.

In de Flamingo vond uiteindelijk het huwelijk plaats. Het was prachtig aangekleed door Martin en de enorme zaal liep ook echt gewoon helemaal vol met mensen! Ongelofelijk wat een aandacht voor dit stel.

Groepsfoto's maakten we in de leegstaande loods in de Flamingo, waar we prachtig licht hadden.

We sloten af in de zaak, waar er geproost, gedronken, nagepraat en gegeten werd! Daarna is het vast nog lang onrustig geweest, maar dat hebben wij niet meer meegemaakt!

Patrick en Menda, rest mij nog jullie een fantastisch mooi leven met elkaar te wensen. Maar ik vertrouw erop dat dat helemaal goed komt, jullie zijn voor elkaar geboren!

http://www.in2pictures.nl/?p=bruidsfotografie/index#Bruidsfotografie

http://www.facebook.com/in2pictures








Geen opmerkingen:

Een reactie posten