vrijdag 15 mei 2015

Bruiloft Stephan en Mylaine

Vandaag de tweede bruiloft binnen één week! Vandaag is het 15-05-'15, dé trouwdatum van dit jaar. Er is denk ik geen bruidsfotograaf die geen werk had vandaag. Ook Stephan en Mylaine kozen deze bijzondere datum.

Dit stel houdt ook weer niet zo van standaard. Ze zijn wel erg op elkaar ingespeeld deze twee... zo rennen ze elkaar vaak achterna door het huis om tikkertje te spelen of elkaar met waterpistolen te bestoken. Lol hebben ze... veel lol. Die waterpistolen waren een rode draad in de ceremonie en wat wil het toeval (of niet?)... ik had twee waterpistooltjes gekocht vanochtend om te gebruiken tijdens de fotoshoot.

In een grote Dodge pick-up truck kwamen zij aanrijden bij Pompgebouw de Esch. Door een haag van mensen liepen ze over de rode loper het prachtige gebouw binnen. Met de zenuwen in de keel moesten ze nog even wachten op het moment dat de bruid door de menigte door haar vader wordt overgedragen aan haar echtgenoot. Emotie, daar zat de bruiloft vol mee. Er zijn heel wat zakdoeken gebruikt in het publiek en bij de bruid.
Er zaten ook een heleboel komische momenten in de ceremonie, ik zal jullie maar niet gaan vervelen met grappen uit de ceremonie, maar een leuk moment was wel het ja-woord. Stephan kon niet wachten en riep veel te vroeg "JA"... Mylaine kwam niet meer bij en de rest van de zaal ook niet.

Na de ceremonie hebben we rondom en in de Esch nog wat foto's geschoten gevolgd door een heerlijk diner.

Stephan en Mylaine ik wens jullie heel veel geluk vandaag en iedere dag die er nog gaat volgen...

http://www.in2pictures.nl/?p=bruidsfotografie/index#Bruidsfotografie

http://www.facebook.com/in2pictures














Geen opmerkingen:

Een reactie posten