donderdag 30 april 2015

Gezinsreportage met Chris, Bianca, Addison, Bradley en Jaiden

En vanmiddag mocht ik wederom het gezin van Chris en Bianca fotograferen. Alleen zijn ze nu niet meer met vier maar met vijf gezinsleden... Ze hebben er samen een zoontje bij genaamd Jaiden.
Jaiden heeft de blauwe ogen van zijn papa, terwijl Bradley de ogen van zijn mama heeft. En grote zus Addison die vind ze allebei fantastisch... ze geeft kusjes en knuffels en vind het allemaal leuk.

Een poosje had ze de mening dat ze vooral niet ging lachen... totdat... ik haar vroeg om maar vooral even niet te lachen! Haha... gotcha! Ze lachte erop los.
En ook Bradley en Jaiden heb ik nog eventje apart gefotografeerd, het spelen is altijd het leukst natuurlijk tijdens zo'n fotoshoot en dan valt het echt niet mee hoor als je broer of zus even alleen op de foto mag en jij dus eventjes uit beeld moet. Maar met wat trucjes lukte het allemaal. Uiteraard is het ook net zo'n grote uitdaging om het hele gezin in een keer op de foto te krijgen, maar na veel lol en gestoei is ook dat gelukt. Ik vind het ook gewoon zo'n gezellig plaatje geworden... Bianca en Chris, veel plezier ermee!

http://www.in2pictures.nl/?p=gezinsfotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures





Geen opmerkingen:

Een reactie posten