zaterdag 23 mei 2015

Bruiloft Stephanie en Mike

Gisteren mocht ik de prachtige bruiloft van Stephanie en Mike fotograferen. Twee weken geleden was ik bij hun om de dag door te spreken en toen waren ze eerlijk gezegd nog niet helemaal in de stemming. Er liepen wat dingetjes scheef, de weersvoorspellingen waren niet goed, de planning had wat haken en ogen. Maar na een uitvoerig bezoek was alles opgelost en had iedereen de trouwkoorts weer te pakken. En ja... het weer! Wat was het fantastisch ten opzichte van de dagen ervoor en vandaag. Daar moet iemand boven de hand in gehad hebben, dat kan niet anders.

De dag begon voor beide al vroeg bij de kapper, waarna Mike Stephanie ophaalde bij het huis van haar vader. Haar moeder hielp haar in haar prachtige jurk en onder het toeziend oog van oma, moeder, vader en zijn vrouw belde of zijn grote en kleine bruid op te halen. Voor beide had hij een mooi boeket bloemen meegenomen. Een prachtig plaatje zijn ze zo bij elkaar.

Daarna vertrokken wij richting het Koetshuis, waar de huwelijksvoltrekking plaats vond. Een prachtige trouwlocatie in Rotterdam, zo'n beetje onder de van Brienenoord brug. Ik ben er al vaak geweest, maar het blijft een betoverende plek. De ceremonie was er eentje met een lach en de nodige tranen (zelfs bij mij...). Prachtig verwoord door een geweldige ambtenaar.

Mike had de auto geregeld! En hoe... hij bestelde een Audi R8!!! Jemig wat een bak zeg. Het was even proppen met de jurk, maar dat went snel. Na de ceremonie reden we naar de Kop van Zuid voor het eerste deel van hun fotoreportage.
Daarna gingen we terug naar het huis van Stephanie en Mike waar we in alle rust met elkaar de taart aangesneden hebben. Intussen had hun dochtertje Esmée een dutje gedaan en dus kon ze mee voor het tweede deel van de fotoshoot. Daarvoor kozen we een groene locatie bij het Mallebos in Spijkenisse.

Esmée heeft zo'n heerlijk eigen willetje en deed lekker waar ze zin in had en op haar eigen wijze. Maar ja, dat is nu juist wat het zo ontzettend leuk maakt om met kinderen te werken. Het is nooit saai!

Na de fotoshoot sloten we af bij het Carlton Hotel voor het diner en het feest. Wat een topdag zeg!!!
En wat nog het mooiste is... dit is de reactie van het bruidspaar vanochtend vroeg via WhatsApp. En dat zonder ook nog maar 1 foto gezien te hebben!!! Super bedankt hiervoor...

"Lieve Mo en Pat, we willen jullie nogmaals bedanken dat jullie onze mooie dag super hebben begeleid. Woorden schieten tekort hoe enorm dankbaar we daar voor zijn. Liefs Mike, Stephanie en Esmée"

Tja....


http://www.in2pictures.nl/?p=fotoshoot_feestje/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures














Geen opmerkingen:

Een reactie posten