woensdag 13 mei 2015

Combireportage deel 1 - Jacco, Jocelyn en Lennan

Jacco en Jocelyn mocht ik al eerder fotograferen tijdens hun eerste zwangerschap en toen Lennan geboren is heb ik ook hem gefotografeerd. Maar Lennan is ook nog bij mij geweest voor een cakesmash fotoshoot toen hij 1 jaar werd. Dit jaar wordt hij 2 jaar en ongeveer rond zijn verjaardag zal zijn zusje geboren gaan worden. Heel spannend natuurlijk...

Voor vandaag hadden Jacco en Jocelyn een buitenshoot gepland. Vorige week hadden we al een date, maar vanwege de weersvoorspellingen hebben we die verplaatst naar vandaag en wat een geweldige keuze was dat!

Ze kozen het strand van Rockanje... een prachtige locatie! Aan één kant waren de duinen afgesloten, maar gelukkig waren de duinen aan de andere kant nog wel bereikbaar. Dat werd ons plekje... we hebben enorm veel foto's geschoten. De blauw wit geruite overhemden van vader en zoon deden het wel heel erg goed tegen de strakblauwe lucht. Het waaide wel, maar niet overdreven hard... de wind was warm en de zon nog warmer. Jocelyn heeft zich zelfs nog in bikini gestoken voor mooie blote buik foto's. Wat een heerlijke ochtend zeg... het was een beetje jammer dat ik weer weg moest.

Alvast een voorproefje van deze heerlijke dag.

http://www.in2pictures.nl/?p=zwangerschapsfotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures






Geen opmerkingen:

Een reactie posten