dinsdag 12 mei 2015

Bruiloft Jos en Tamara

Gisteren op maandag 11 mei 2015 was het dé dag van Jos en Tamara.
In eerste instantie denk je... hmmm... op maandag? Ja, op maandag, waarom niet. Dit stel houdt sowieso niet van standaard, dus waarom de vrijdag kiezen als het ook op maandag kan. En wat een goede keuze was dat zeg. De beste dag qua weer die ze zich hadden kunnen wensen. Het was echt fantastisch mooi. Zacht lenteweer met zo'n heerlijke warme wind erbij.

We begonnen in Spijkenisse bij het ouderlijk huis van Tamara. Tamara werd in haar jurk geholpen, de jurk die waarschijnlijk niemand bij haar verwachtte (zijn haar eigen woorden). Een echte prinsessenjurk met twinkels een tiara en een echte sluier! Tja, als je dan zo'n jurk aan hebt, dan is het toch wel ineens erg bijzonder, ook al had je wellicht iets anders in gedachten. Een ding is zeker, haar keuze was fantastisch wat zag ze er geweldig uit.
En Jos was gehuld in een waanzinnig blauw maatpak, met wit hemd en prachtige das. Tot in de puntjes verzorgt belde hij aan om zijn bruid op te halen. Meteen reden we door richting Rotterdam, want in Hotel New York zou de plechtigheid plaatsvinden en dat was ook de plek waar ze hun trouwfoto's wilden laten maken. Logisch... het is en blijft een prachtplek.

Na de plechtigheid ging het gezelschap heerlijk Japans eten bij Restaurant Azura, op steenworp afstand van Hotel New York. Het zag er allemaal heerlijk uit, maar wat ik toch het leukst vond wat het gedoe met de stokjes... ik heb er enorm om gelachen en alles vastgelegd op beeld. Maar uiteindelijk lukte het zelfs de allerkleinsten om een frikandel en patat te eten met stokjes!

Na het eten vertrokken ze weer richting Spijkenisse voor een spetterend feest in Wijnbar Grapps. Daar heb ik nog even een uurtje gefotografeerd en daarna ben ik moe maar zeer voldaan weer naar huis gegaan. Patrick en ik hebben genoten van deze super dag! Wat heerlijk om dit soort momenten te mogen delen.

http://www.in2pictures.nl/?p=bruidsfotografie/index#Bruidsfotografie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten