woensdag 3 februari 2016

Fotoshoot feestje van Esmée

Vanmiddag kwam Esmée met haar vriendinnen vanuit Brielle naar Hoogvliet. Die reis verliep niet helemaal vlekkeloos, aangezien paps met pech kwam te staan. Maar deze stoere mama was niet voor één gat te vangen en regelde eigenhandig dat de meiden alleen maar een klein pietsie te laat kwamen.

De meiden waren ook heel erg rustig toen ze binnen kwamen, een beetje onder de indruk denk ik. Het was een fijne groep, allemaal gelijkwaardig. Geen voortrekker, geen volgers, gewoon allemaal gelijk. Ze lieten elkaar in hun waarde en die lieve Esmée die vond iedereen prachtig en dat zei ze ook tegen iedereen. Zelfs mijn kleinste hond Candy was volledig relaxt met deze 8 meiden. Normaal gesproken zit ze in haar hok als ik een fotoshoot heb, maar nu zat ze onder mijn bureau. Zij kruipt bij drukte altijd weg en laat zich niet zien, maar nu lag ze op de bank tussen de meiden en liet zich heerlijk aaien en knuffelen. Niet te geloven, gek beest.

De meiden ondergingen een ware metamorfose in de "glamour" ronde, veel glitters en glans. Het verschil tussen de eerste en de tweede groepsfoto is enorm. Wat zijn ze mooi he.... maar dat waren ze natuurlijk in de eerste ronde ook al.

In de derde ronde overtroffen ze zich zelf helemaal. Esmée laat met trots op de derde foto haar groepje "crazy friends" zien! Haha... geintje he meiden, jullie waren fantastisch!!

http://www.in2pictures.nl/?p=fotoshoot_feestje/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures
Geen opmerkingen:

Een reactie posten