donderdag 4 februari 2016

Newborn reportage bij Madé thuis

Vanochtend mocht ik zomaar op huisbezoek bij een heel klein en echt super schattig baby meisje genaamd Madé. Is het geen prachtige naam...

Haar geboortekaartje moet nog verzonden worden en daar kom ik dan om de hoek kijken, want ze zal  straks op haar eigen geboortekaartje staan. Hoe leuk is dat! Dit kleine meisje heeft de grootste kamer in het huis en heeft een hele trotse papa en mama.

Ze stralen van oor tot oor als ze naar je kijken lieve kleine meid. Mama krijgt kuiltjes in haar wangen en papa twinkels in zijn ogen, zo lief zo klein en helemaal van hun samen. En weet je... er is helemaal niemand anders op deze aarde die dat kan zeggen. Want jij bent op dit moment hun enige kindje. Jouw huisje is altijd warm en gezellig en papa en mama gaan er alles aan doen om jou te beschermen, van je te houden en voor je te zorgen. En weet je... volgens kost dat ze ook nog eens geen enkele moeite!!

Kijk als je groter bent nog maar eens goed in hun ogen, dan zie je het zelf ook!

Dikke kus van mij... want ik vond het heel erg leuk om jou te mogen fotograferen vandaag.

Wilt u ook liever uw baby thuis in de eigen omgeving gefotografeerd hebben? Vraag dan naar de mogelijkheden en kijk even op onze website:
http://www.in2pictures.nl/?p=newborn-fotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures/






Geen opmerkingen:

Een reactie posten