zondag 7 februari 2016

Bruiloft Tom en Yvette

Blog van afgelopen vrijdag. LET OP!! Ken je dit stel? TAG ZE DAN NIET!!!! Ze willen graag anoniem blijven.

Op vrijdag 5 februari 2016 is het dé dag van Tom en Yvette. Een datum ver voor het “trouwseizoen”, voor zover dat bestaat. Ze zijn beide echt dol op de winter, het kan niet koud genoeg zijn buiten. Het mag sneeuwen, vriezen en het liefst heel lang. Niet verbazend dus dat hun huwelijksreis naar Lapland gaat! Wauw… jaloers…

Maar zoals bekend zit sneeuw, ijs en een echte winter er dit jaar niet echt in. We waren al super blij dat het bijna de hele dag droog is geweest. Zeker omdat het de dag ervoor de hele dag heeft geregend. We hebben gefotografeerd in de tuin van het Museumpark in Rotterdam en we zijn het Museum Boijmans van Beuningen ingegaan voor een prachtige binnenreportage. Het museum leent zich hier perfect voor met een werkelijk geweldig trappenhuis, ruime kamers, leuke doorkijkjes en prachtige kunstobjecten.
Er waren een aantal kunststukken als favoriet aangewezen. Uiteraard hebben we deze items gebruikt in onze fotoshoot.

Yvette is denk ik een van de meest zorgvuldige vrouwen op aarde. Zij heeft alles van punt tot punt uitgedacht, opgeschreven en ook uitgevoerd. De daggasten hadden het verzoek gekregen om in het blauw te komen en dat gebeurde ook. De stropdassen van de mannen waren allemaal hetzelfde, de “fascinators” in de haren van de dames waren allemaal hetzelfde. De dames hadden dezelfde blauwe nagellak en de mannen hadden allemaal sokken met teksten erop, zoals voor Tom; Groom. Voor zijn vader: Father of the Groom, maar ik heb ook Grandfather gezien, Uncle en nog veel meer. Zo leuk allemaal. Ik kan nog heel veel meer over alle details vertellen, maar dan zou het wel een heel lang verhaal worden. Geloof mij maar dat dit stel overal aan gedacht heeft. Ze dachten zelfs mee met alle gasten voor de ochtend na de bruiloft. Iedereen kreeg namelijk een flesje “kater water” mee naar huis, met een buisje paracetamol erbij…. Kijk, dat is toch handig!

De foto’s willen ze liever voor zichzelf houden, daarom heb ik foto’s gekozen waarop ze niet herkenbaar zijn.

Lieve Tom en Yvette, ik wens jullie een fantastisch huwelijk samen. Jullie zijn voor elkaar geschapen, dat is duidelijk. Heel veel plezier in Lapland… enne…. Als je nog iemand nodig hebt om jullie daar mooi op de foto te zetten, dan zeg je het maar hoor! Haha.. ;)












Geen opmerkingen:

Een reactie posten