vrijdag 19 februari 2016

Combireportage deel 2 - Roel, Mirjam, Leroy en Jayden

Vanmiddag waren Roel, Mirjam en Leroy weer terug. Aan het begin van het jaar maakte ik hun zwangerschapsreportage, nu zijn ze terug met z'n vieren!! Kleine Jayden is aan hun gezin toegevoegd. Hij lijkt wel een kopietje van zijn grote broer. Zelfde neusje, zelfde mond. Alleen had Leroy donkere haartjes en Jayden heeft een hele bos blond haar! Zo schattig!!

Het is altijd een uitdaging om twee jonge kinderen te fotograferen. Bij newborns moet je al aankijken waar ze van houden. De een ligt graag op de rug, de ander niet. En we doen geen dingen waar ze niet blij van worden. En als er dan ook een broertje van nog maar net 2 jaar bij is dan is dat best een uitdaging hoor. Maar met een flinke dosis geduld en wat trucjes lukt het meestal wel om toch iets voor elkaar te krijgen. Zo ook vandaag. De knuffel die Leroy geeft op de foto samen met zijn papa en mama is zo schattig, daar smelt je toch van.

Het is ook zo schattig hoe Leroy de dingen oppikt. Hij wist precies waar alles lag en als hij tijdens de vorige sessie iets niet wilde dan zei ik; oh, dat hoeft ook niet hoor (in de hoop dat hij het even later uit zichzelf doet en dat werkte ook zo). Nu zei hij een paar keer zelf als we iets aan hem vroegen, nee, dat hoeft niet!! Haha... slimme Leroy!!

Mirjam en Roel veel plezier met jullie foto's straks! Voorlopig moeten jullie het nog even met deze drie voorproefjes doen. Geen opmerkingen:

Een reactie posten