maandag 1 juni 2015

Cakesmash Stijn

De uitnodigingen voor Stijn zijn eerste verjaardag zijn verzonden en dus mogen zijn cakesmash foto's vanaf vandaag online!

Soms moet je tijdens een cakesmash fotoshoot kindjes een beetje overtuigen dat taart best lekker is en dat je best leuk mee kan spelen. Ze vinden het namelijk vaak allemaal nogal raar (op zich niet zo gek), de smaak kennen ze niet en ze hebben nog nooit een taart voor hun neus gehad.

Deze keer verliep de eerste kennismaking met een taart helemaal voor je zelf alleen wel erg succesvol. We hoefden bij Stijn geen vlekken te "maken" dat regelde hij zelf wel. Ook Stijn vond de taart niet persé erg lekker, maar hij vond hem wel interessant en dan heb je al de helft gewonnen. Het cijfer 1 op de taart was als eerste onherkenbaar en daarna begon hij met de blauwe crème... dat kneed zo lekker in je handen. Hij heeft er na aanmoediging van zijn papa, zelf een paar keer in gepetst. Toen Stijn even langs de taart naar zijn moeder wilde, nam hij de hele taart mee die meteen in twee stukken viel. Hij zat erbij te kijken met een blik van.... wat?! Ik deed niks... om vervolgens weer in de lach te schieten. Hij heeft ook weer niet heel uitbundig gelachen tijdens de shoot, want hij was best heel erg onder de indruk van dit vreemde tafereeltje, waar hij zo perfect aan deel nam!! Stijn, je bent mijn held van de dag!!

http://www.in2pictures.nl/?p=cake_smash_fotoshoot/index#portfolio_raadplegen

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.382598508535009.1073741831.191052054356323&type=3







Geen opmerkingen:

Een reactie posten