zondag 14 juni 2015

Fotoshoot Feestje Fleur

En om de rust maar helemaal uit de studio te verbannen hebben we afgesloten gisteren met het fotoshoot feestje van Fleur uit Vlaardingen!
7 meiden van rond de 12 jaar oud, ik kan je vertellen het was weer hysterisch grappig, leuk en gezellig. Een leuke manier om het weekend goed te beginnen dus.

7 meiden, allemaal totaal verschillend en allemaal even leuk, allemaal enthousiast en allemaal aardig voor elkaar. Ze hielpen elkaar en gaven elkaar complimentjes. Dit was precies zoals een feestje hoort te zijn. Daarnaast hadden ze maar liefst drie hulp"moeders" bij zich. Twee daarvan hielpen met opmaken en bovendien waren ze continu aan het opruimen, waar ik dan best wel weer blij van wordt, zeker aan het einde van de dag. Wat heerlijk als mensen zo fijn meedenken.

Naar mijn idee heeft iedereen genoten! De glamourronde blijft toch elke keer weer favoriet en ik snap wel waarom. Hoewel ook de ronde altijd erg lekker is om mee af te sluiten. Alles even lekker los, geen schaamte of verlegenheid meer... alle remmen los en gewoon lekker meedoen! Er was er niet een die daar moeite mee had! Thanks girls.

http://www.in2pictures.nl/?p=fotoshoot_feestje/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures




Geen opmerkingen:

Een reactie posten