woensdag 10 juni 2015

Combireportage deel 2 met Dama-Joy, Wilgo en Jordyn

En na het feestje mocht ik voor de tweede keer in haar jonge leventje Jordyn fotograferen. Voor haar geboortekaartje was ik al eens bij haar thuis een paar dagen na haar geboorte. Nu zijn we alweer een aantal weken verder, heeft ze nog meer haartjes gekregen, is ze flink gegroeid... en... ze is nog mooier als toen (al kan dat bijna niet).

Tijdens de zwangerschapsshoot hadden Wilgo en Dama-Joy hun konijn Suki meegenomen. Toen hebben we een foto gemaakt waarbij Suki over de schouder van Wilgo kijkt. We hadden meteen het plan om dit ook met Jordyn te doen en vandaag is dat gelukt!! Dat is toch geweldig leuk.... een foto voor Wilgo met twee van zijn drie grote liefdes, zijn twee kleine diva's. Ik zit enorm te lachen hier achter de computer om het schattige beeld van Wilgo, Suki en Jordyn.

Maar naast dit grapje hebben we natuurlijk ook hele mooie en lieve foto's van Jordyn gemaakt. Bovendien mocht ze ook nog eens met haar opa en oma op de foto! Die zijn mega trots op hun kleinkind en maakten voor het eerst zo'n fotoshoot mee.. en dat is best een beetje wennen hoor. Jordyn was zo af en toe aan het huilen en dat vinden opa's en oma's best lastig soms. Papa en mama zijn er al aardig aan gewend en die weten al heel goed om te gaan met hun kleine meisje.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten