vrijdag 19 juni 2015

Bruiloft Jan en Marga

Op een beurs in het Sparta Stadion maakte ik voor het eerst kennis met Jan en Marga. Zij vroegen zich af of ze niet gewoon een reportage konden laten maken ipv meteen zo'n heel pakket voor minimaal 6 uur. Nou dat is normaal gesproken echt niet ons uitgangspunt. Maar na een leuk gesprek ter plekke op de beurs hebben we voorgesteld om in de studio verder te praten. Ze wilden ook de trouwkaarten door ons laten maken en die is super leuk geworden! Zal morgen even kijken of ik die kan posten.

Zij zijn het levend bewijs dat je geen 25 jaar hoeft te zijn om te trouwen. Verliefd zijn ze al jaren maar nu werd het tijd om dat maar eens middels een huwelijk vast te leggen. Wat een heerlijk duo is dit zeg. Ze hebben humor en stralen als ze bij elkaar in de buurt zijn. De bruiloft vond plaats in de Wevershoeve in Rijsoord en daar wordt waarschijnlijk op dit moment nog steeds door gefeest! Ook de foto's hebben we gemaakt in de prachtige omgeving van de Wevershoeve.

De keuze van de kleding vind ik ook echt geweldig mooi. De zwierige jurk met prachtig kobalt blauwe accenten in combinatie met het prachtige blauwe pak van Jan maakt het plaatje compleet. Wat een geluk! Ik hoop dat jullie nog heel erg veel jaren mogen genieten van elkaar... veel geluk!!

http://www.in2pictures.nl/?p=bruidsfotografie/index#Bruidsfotografie

http://www.facebook.com/in2pictures














Geen opmerkingen:

Een reactie posten