woensdag 1 april 2015

Kinderreportage met Sophie

Sophie is echt een schattig klein meisje. Volgende week mag ze twee kaarsjes uitblazen, maar ook vandaag was het een beetje haar dag. Ze mocht namelijk op de foto. Haar papa en mama zijn zo dol op haar dat het hoog tijd werd voor een mooie serie foto's van hun meisje. En Sophie is ook dol op haar papa en mama, want voordat we begonnen stootte ze haar hoofd en meteen liep ze naar papa voor een kus, zo schattig. Ze moest uiteraard even loskomen in het begin, maar geleidelijk aan ging het steeds een beetje makkelijker en lukte het ook om foto's alleen met Sophie te maken.

We hebben het heel luchtig en fris en zelfs een beetje lente-achtig gehouden. Lieve knuffeltjes, frisse kleuren, bloemetjes.... en de jurkjes van Sophie hielpen daar uiteraard wel heel erg bij. Super leuk echt.

Door dat ze zo heerlijk in haar spel zat hebben we hele mooie echte portretten kunnen schieten, het maakt dan ook helemaal niet uit dat ze niet in de lens kijkt. Heerlijk vind ik het, als kindjes zich zo goed thuis voelen. Sophie, je bent een kanjer!

Ook je kindje een keertje laten fotograferen? Boek dat een uitgebreide fotoreportage bij in2pictures.nl fotografie. Doordat wij twee uur inplannen heeft je kindje de tijd om tot zichzelf te komen en over te gaan tot spelen en lachen wanneer ze daar zin in hebben. Kinderen op een stoeltje zetten en vragen of ze willen lachen, dat werkt op deze leeftijd echt niet. Vandaar dat wij deze methode verkiezen. Twee uur is niet te lang voor je kindje, juist omdat we zo lekker de rust en de tijd hebben. Ze hoeven niet twee uur lang te concentreren, maar mogen juist lekker spelen.
Sophie wilde eigenlijk geen eens naar huis vanochtend!

http://www.in2pictures.nl/?p=babyfotografie_kinderfotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures






Geen opmerkingen:

Een reactie posten