donderdag 7 januari 2016

Eerste fotoshoot van 2016!! Feestje van Mary-Kate

Afgelopen zaterdag had ik lekker vrij gepland voor mezelf en zo gebeurde het dat ik pas gisteren mijn eerste fotoshoot van 2016 ging schieten!! En wat voor eentje... we zijn maar gewoon lekker begonnen met het fotoshoot feestje van Mary-Kate uit Spijkenisse.

Acht licht hysterische meiden kwamen er binnen, ze waren zo opgewonden en enthousiast dat het in eerste instantie wat moeite kostte om de aandacht te vragen. Maarrrrr na een niet te lang voorwoord zijn we maar gewoon van start gegaan, want ze waren werkelijk niet te houden. Wanneer is de make-over vroegen ze al meteen toen ze binnen kwamen. Rustig, rustig, eerst maar een oefenrondje en die was al best spannend hoor, kijk maar eens goed naar die gezichtjes op foto 1! Ach gos...

Maar in de tweede ronde was die spanning er wel grotendeels af hoor. De meiden waren helemaal thuis in de studio en gingen als volleerde fotomodellen op de foto.
Allemaal hebben ze kleding gevonden die ze mooi vonden, dat het dan jurken waren die soms hun moeder aan zou kunnen dat maakte niet uit, want ze vonden hem prachtig! En dat is waar het om gaat, zij moeten zichzelf prachtig vinden met andere kleding, krullen in het haar en wat glitters links en rechts. En het doel is dan uiteindelijk dat ze weg gaan met een heel tevreden gevoel over zichzelf, precies zoals ze zijn, ook als de glitters en de krullen weer verdwenen zijn. Dan heb ik mijn doel bereikt.

Zo, de aftrap voor 2016 hebben we weer zeer succesvol doorstaan!
Nog even de voorproefjes... Wat zijn ze leuk he!

Ook een fotoshoot feestje plannen in 2016?? Zorg dan dat je er op tijd bij bent. Vooral de maand voor de zomervakantie is altijd druk.

http://www.in2pictures.nl/?p=fotoshoot_feestje/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures




Geen opmerkingen:

Een reactie posten