donderdag 14 januari 2016

Workshop Digitale fotografie

De nieuwe workshop Digitale Fotografie staat weer online!!!
De workshop zal plaatsvinden op zondag 6 maart. Het doel van de workshop is het ontdekken van je digitale spiegelreflex/systeemcamera. Ik vertel je alles over diafragma/sluitertijd/iso, DE ingrediënten die kunnen zorgen dat je foto wordt, zoals je hem in je hoofd hebt.
We beginnen met een theorie ochtend in de studio, gevolgd door een eenvoudige lunch. Daarna gaan we naar buiten (mits het weer het toe laat uiteraard), om alles wat we geleerd hebben direct in de praktijk te brengen.
De workshop is geschikt voor iedereen (vanaf +/- 14 jaar) die geïnteresseerd is in fotografie en nu eens wil weten hoe het echt zit.
De inschrijving is bij deze gestart! Zorg dat je er snel bij bent, want de groep bestaat uit maximaal 10 personen, zodat ik iedereen persoonlijke aandacht kan geven.
De prijs van de DAGWORKSHOP Digitale Fotografie is slechts 60 euro! Dus grijp je kans en schrijf je snel in, want VOL=VOL.
Dit najaar zal er waarschijnlijk geen workshop gepland worden, omdat die periode nu al druk is in de agenda ivm bruiloften.
Er komt ook een vervolg op deze workshop. Dit wordt een gevorderden workshop. Hierin streven we ernaar om handmatig (op M) te fotograferen. De focus zal hierbij liggen op portretfotografie.
De datum hiervoor is al bekend, dat wordt 10 april!! De inschrijving hiervoor is nog niet gestart. Maar je kunt altijd mailen, voor een voorinschrijving.
Tot ziens dus... op 6 maart en/of 10 april!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten