zaterdag 9 januari 2016

Combireportage deel 1 van Mirjam, Roel en Leroy

Gisterenmiddag waren Mirjam en Roel terug!! Twee jaar geleden fotografeerde ik ze ook al toen Mirjam zwanger was van Leroy en toen hij net geboren was. Nu wordt Leroy grote broer en dus is het tijd voor een nieuwe sessie!!

Leroy is zo'n leuk en vrolijk mannetje, hij lacht de hele tijd. Hij vind het ook allemaal reuze interessant en rent de hele studio door. Als de eerste energie een beetje verbruikt is komt hij iets meer tot rust met een doosje rozijntjes. Dat is het moment waarop wij de beste foto's uit de serie kunnen schieten. Maar ook het gooien van de rozenblaadjes vind hij geweldig. Hij doet vrolijk mee en kan eigenlijk niet meer stoppen. Wat nou zo leuk is aan die foto is dat de rozenblaadjes foto de favoriete foto van Mirjam is uit haar eerste zwangerschapsreportage. Nu hebben we dus een kopie van die foto maar dan met Leroy erbij.. heerlijk toch als dingen zo op hun plaats vallen.

Roel doet ook als volleerd model mee.. haha... dat klinkt een beetje stom misschien maar ik meen het goed Roel. Er is niets prettiger dan mannen die gewoon hun gang gaan en weten wat leuk is. Ik hoefde alleen maar te klikken en het was goed. Thanks dus...

Over een poosje zie ik jullie weer en dan met een compleet gezinnetje van 4!! Tot dan...

http://www.in2pictures.nl/?p=zwangerschapsfotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures





Geen opmerkingen:

Een reactie posten