vrijdag 8 januari 2016

Unieke Valentijnsactie!!

Unieke VALENTIJN-Mini's op ZONdag 14 februari!!

Dit jaar valt Valentijnsdag op zondag en speciaal om die reden hebben we een super leuke en unieke actie bedacht. Je kunt op deze dag van de liefde een mini-fotoshoot inplannen met je geliefde! Het gaat om een fotoshoot van ongeveer een kwartier, de fotoshoot staat geheel in het teken van de liefde, compleet met hartjes en rozenblaadjes of misschien heb je er zelf een leuk idee bij...

Verras je geliefde en boek een minishoot om jullie liefde vast te leggen. Of wat dacht je van een super origineel HUWELIJKSAANZOEK vastgelegd door mij!! Of misschien willen jullie de fotoshoot gebruiken als een Save-the-Date oproep voor jullie reeds geplande bruiloft.
Of misschien ben je al jaren samen en wil je toch wel eens bewijzen dat je echt wel romantisch kunt zijn...;) Je mag hier ook je kinderen bij betrekken indien gewenst.
Of je wilt je partner op originele wijze iets liefs vragen... de sleutel van je huis geven of gewoon laten weten dat je van hem/haar houdt.
Maar ook als je elkaar nog maar net kent... hoe leuk is het dan om leuke foto's samen te hebben! De mogelijkheden zijn eindeloos, maar de fotoshoot is niet geschikt voor "algemene" foto's.

Grijp nu je kans!!!

De prijs van de minishoot is slechts 50 euro en daar krijg je 1 digitaal bestand naar keuze gratis bij. Natuurlijk worden er meer foto's geschoten en die kun je tegen de actieprijs van 2,50 extra downloaden.

Heb je bijzondere plannen laat het mij dan even weten, dan kan ik daar rekening mee houden!
Reserveer snel, want het is een eenmalige actie, die maar op 1 dag kan plaatsvinden. Er is dus beperkt plek.

Ga naar de website om te reserveren:
http://www.in2pictures.nl/?p=mini-valentijnshoot/index#Mini-valentijnshoot

U mag een voorkeurstijd opgeven, echter wij bepalen de definitieve tijd. Wij laten u zo spoedig mogelijk weten of u de tijd heeft gekregen die u graag zou willen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten