vrijdag 24 oktober 2014

Familie Haitsma

Vanochtend ben ik begonnen met een hele leuke groepsreportage. De familie Haitsma was voor de tweede keer bij mij in de studio. Enige tijd geleden met nog maar drie kinderen uit twee gezinnen, nu met vier kinderen uit twee gezinnen! Uitbreiding dus, en dat moet natuurlijk opnieuw vastgelegd worden.

De jongste telg van de familie is dan ook wel gelijk een portret hoor! Hij steelt de show wanneer hij na 1 foto al snapt dat de foto's op het witte papier gemaakt worden. Elke keer wandelt hij terug naar het papier en gaat op zijn gemak zitten en lachen... geweldig toch!

De rest van de kinderen doen ook geweldig goed mee, waardoor we een heleboel kunnen doen. We beginnen zoals gewoonlijk bij de totale groep die er geweldig goed op staat, meteen al. Daarna de kinderen met elkaar en ook dat gaat soepel en dat hebben we zo gewoon 1,5 uur vol gehouden. Wat een geweldige groep.

Dat is heerlijk werken.

De foto's blijven privé, dus jullie mogen de plaatjes erbij bedenken. 

Wilt u ook een groepsreportage boeken, neem dan een kijkje op mijn website. Het beste cadeau voor de feestdagen! Al loopt de agenda wel al heel hard vol, dus wacht niet te lang als je nog voor de feestdagen klaar wilt zijn.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten