zaterdag 25 oktober 2014

Combireportage met Maaike, Emil en Daan

Maaike is zwanger en toen zij zwanger was van zoon Daan beviel ze te vroeg. Vandaag was dan ook een beetje een spannende dag. Haar zwangerschapsreportage stond geboekt, maar eigenlijk werd ze gisteren in het ziekenhuis verwacht voor controle. Ze wist haar afspraak uit te stellen tot vandaag, zodat ze toch de reportage kon doen.

En gelukkig maar, want wat een leuke foto's hebben we kunnen schieten van haar, haar man Emil en zoon Daan. Daan vond het eerst allemaal wel een beetje gek en maakte er een dolle boel van met het ene gekke gezicht na het andere. Dus ik moest wel wat trukendozen open trekken om hem te laten ontspannen, maar dat is gelukt. Meer dan dat zelfs, want toen ik hem een camera gaf nam hij de regie volledig over en begon vooral zijn ouders instructies te geven over wat ze moesten doen.

Hij hielp mij ook heel goed toen papa maar niet snapte hoe hij zijn handen op mama's buik moest leggen... hij deed het even voor... ;) Met een prachtige handenfoto als gevolg!

Thank you Daan. En sorry papa dat ik het soms niet goed genoeg uitlegde... haha!

Ook een zwangerschapsreportage laten maken?? Neem dan even een kijkje op onze website of maak direct een afspraak! U kunt online de agenda raadplegen.

http://www.in2pictures.nl/?p=zwangerschapsfotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures




Geen opmerkingen:

Een reactie posten