dinsdag 14 oktober 2014

Combireportage deel 2 Simone-Jeffrey en Skyler

Simone en Jeffrey zijn van de zomer in de oude studio geweest voor hun zwangerschapsreportage en vandaag waren ze terug voor hun newborn reportage. Hun dochtertje Skyler is op 20 september geboren.

Tijdens de zwangerschapsfotoshoot had ze zo'n leuk kroontje en een roze lint meegenomen, waarmee we een mooie foto hebben geschoten toen. Uiteraard had ik gevraagd om dezelfde accessoires ook vandaag mee te nemen. Als een van de eerste foto's hebben we de foto van Skyler gemaakt met het lint om het mandje en het kroontje uiteraard op haar hoofdje.

Het bunny-pakje heeft Simone zelf meegenomen en hoe leuk is het dan als je dochtertje van net 3 weekjes oud haar handjes als een konijntje houdt.... te schattig toch?!

Skyler was wel een beetje onrustig vandaag. Ze had wat buikpijn leek het wel en ze vond het niet echt leuk om in haar nakie te zijn. Maar goed, we hebben heel erg ons best gedaan om toch het een en ander voor elkaar te krijgen en dat is zeker gelukt. We zijn iets langer door gegaan zodat we toch een mooie reportage konden schieten.

Simone en Jeffrey veel geluk met jullie mooie meisje en veel plezier met de voorproefjes!

Als u de foto's waardeert dan mag u deze blog delen. Dat vinden wij altijd leuk!

http://www.in2pictures.nl/?p=newborn-fotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures








Geen opmerkingen:

Een reactie posten