woensdag 8 oktober 2014

Combireportage deel 2 - Arno-Annemarie, Farah en Jace

Jace is de vier weken oude zoon van Arno en Annemarie en het baby-broertje van Farah die ineens al heel groot is (in vergelijking dan...). Afgelopen zomer hebben we de zwangerschapsreportage van Arno en Annemarie geschoten op het strand van Rockanje op een verrassend mooie dag. Vandaag was het weer een heel stuk minder. Gelukkig was de babyreportage gewoon binnen gepland.

Kleine Jace is een mooi mannetje wat heel erg allert is. Hij wil heel graag alles mee maken en kijkt zijn ogen uit in de studio. We beginnen met wat foto's met z'n viertjes en gaan door met een paar foto's van broer en zus samen. Maar Jace wordt moe en moet eigenlijk slapen maar dat vind hij niet zo makkelijk. Als hij slaapt ligt hij meestal ingebakerd en dat vind hij fijn. Zo maar losjes liggen daar is hij het dus ook eigenlijk niet mee eens. Hij wordt er een beetje onrustig van. Ondanks dat weten we toch een aantal mooie foto's te schieten. Morgen ga ik nog eventjes thuis langs bij Jace, dat is weer makkelijk als het je buurjongetje is... kijken of het dan een beetje beter gaat.

Zus Farah heeft een prachtige dansjurk gekregen en deze wil ze dolgraag even showen. Kijk even goed naar haar houding op de foto! Serieus... soms is aanleg voor dans aangeboren... wat wil je met zo'n mama!

Als u de foto's waardeert dan mag u deze blog delen. Dat vinden wij altijd leuk!

http://www.in2pictures.nl/?p=newborn-fotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures





Geen opmerkingen:

Een reactie posten