dinsdag 2 september 2014

Combireportage deel 2 met Agnes, Ronald, Benji, de katten en natuurlijk kleine Amber...

Vandaag was mijn eerste reportage na de vakantie meteen een hele leuke. Een thuisreportage met de kleine Amber die net twee weekjes oud is.... we hadden de reportage voor mijn vakantie alvast gepland en dat is achteraf heel goed uit gekomen.
Kleine Amber heeft het haar papa en mama niet makkelijk gemaakt want ze kondigde de bevalling wel aan, maar besloot om toch nog maar even te blijven zitten. Makkelijk was het dus niet, maar dat neemt niet weg dat Agnes en Ronald dolblij zijn met hun kleine meisje! Ze genieten van alles wat ze doet.

De enige wens voor deze shoot was een foto van Amber met de trouwjurk van haar moeder. Mijn prioriteit lag dus op het schieten van deze foto... en het bleek geen probleem. We hebben Amber zelfs nog de tiara van mama opgezet en ze vond het prima. Af en toe een beetje protest, maar over het algemeen was dat steeds snel weer over.

Uiteindelijk komt er altijd een punt waarop zo'n kleintje er klaar mee is en zo ook deze keer... heel duidelijk gaf ze aan dat het wel genoeg was. En dus besloten we te stoppen, met een aantal prachtige foto's van deze kleine dame in de pocket!

Delen van het bericht mag altijd!

http://www.in2pictures.nl/?p=newborn-fotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures





Geen opmerkingen:

Een reactie posten