donderdag 11 september 2014

Babyreportage Lotte en broer Stan

Stan mocht ik fotograferen toen hij 10 weekjes jong was en dat is nog geen twee jaar geleden. Nu is hij terug met zijn papa en mama en zijn kleine zusje Lotte. Lotte is een heerlijk meisje wat met een royaal geboortegewicht een mooie voorsprong heeft in haar jonge leventje. Ze is nu 3 1/2 maand oud en dus ook niet meer echt pasgeboren, maar zooooo ontzettend schattig.
Haar broer Stan is echt dol op haar en regelmatig komt hij haar even een kusje geven. Uiteraard heeft hij ook zo zijn streken, maar daar ben je tenslotte twee jaar voor (of bijna dan...) en dat geeft helemaal niets, hij deed het super en daar gaat het om. Zeker toen hij met papa ballonnen ging blazen was hij helemaal happy, hij vond het geweldig. En hij had een bepaalde fascinatie voor mijn camera, ik moest echt goed opletten, want hij wilde heel graag al die knopjes uitproberen... haha! Kleine techneut.

Lotte is zo'n lief meisje, ze heeft voor de reportage haar flesje gedronken en is er helemaal klaar voor. Het gaat dan ook heel rap van start en het begint enorm goed. Op een zeker moment begint de vermoeidheid wel toe te slaan, maar daaraan toegeven dat doet ze niet. Ze blijft wakker en wordt logischerwijs een beetje huilerig, maar toch weten we haar steeds gerust te stellen en kunnen we gewoon weer door. Ze is echt een bikkeltje hoor... zelfs op het allerlaatste moment weet ze nog lachjes te toveren, wat een wonderkind. Heerlijk hoor!

Ik heb Stan zijn foto er even bijgezocht en die naast een foto van vandaag gezet.. ik zich weinig veranderd! Dezelfde mooie lach.

Het is toegestaan de blog te delen.

http://www.in2pictures.nl/?p=babyfotografie_kinderfotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures





Geen opmerkingen:

Een reactie posten