donderdag 4 september 2014

Newborn Keano

En vanmiddag had ik heel toevallig weer een prematuur geboren baby in de studio. Keano werd zelfs met 32 weken geboren, maar woog wel al 2250 gram. Eigenlijk zou hij pas rond 15 september geboren worden, maar hij besloot anders. De zwangerschap van mama Nandi was alles behalve een roze wolk, maar eenmaal in het ziekenhuis na de geboorte zijn ze eigenlijk alleen maar blij ondanks de vroeggeboorte van Keano. Keano doet het namelijk heel erg goed. Hij vind de borstvoeding heerlijk en hoeft niet bij gevoed te worden, al snel mag hij naar zijn bedje in zijn eigen huis. Dit dappere mannetje is net als Raquel van vanmiddag niet voor een gat te vangen. Hij is ontzettend moe, maar is niet echt van plan om in slaap te vallen. We doen er van alles aan en uiteindelijk lukt het ook wel, maar hij had wat overtuiging nodig.

Hij doet het echt fantastisch. We schieten een aantal hele mooie foto's van hem, waarvan ik er een aantal alvast zal tonen.

Coen en Nandi hebben de fotoshoot cadeau gekregen wat natuurlijk wel heeeeel erg leuk is. We hebben ook erg ons best gedaan voor een supermooie reportage en dat is echt wel geluk. Ach... oordeel zelf maar.

De deels zwart-witte foto was een verzoek van Coen en Nandi en het lekkere eigenwijze snoetje van Keano zorgt ervoor dat hij de teksten op zijn shirt en op het bordje wel in een klap waar maakt.

Delen van deze blog wordt gewaardeerd.

http://www.in2pictures.nl/?p=newborn-fotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures






Geen opmerkingen:

Een reactie posten