zaterdag 13 september 2014

gezinsreportage familie Driessen

Randy, Lindsay en Kayleigh hebben voor hun (schoon)moeder en oma een cadeau bedacht. Want mams wil zo graag eens een keertje leuke nieuwe foto's aan de muur in de woonkamer. Die basisschool foto's kunnen namelijk echt niet meer.

Moeder Anneke heeft het wel geraden wat de verrassing was, maar oma komt binnen en die weet echt helemaal van niets. De verrassing is groot en in eerste instantie is het dan best even wennen. Maar ze komen al heel snel los. Los zijn ze zeker wanneer moeder besluit op de rug van zoonlief Randy te springen. De eerste keer sprong ze niet hoog genoeg, dus gaven we haar een krukje en toen sprong ze wel... te hoog!!! Ze sprong haast over Randy heen, die uit balans viel en zijn moeder lanceerde op de grond... op dat zelfde moment roept Randy doodleuk; foto!! En ik riep heel hard; Nee... want ik was nog bezig om moeder stabiel te houden want die hing nog ondersteboven... we hebben er achteraf heel hard om gelachen, maar dit had toch heel verkeerd kunnen aflopen.

De foto is er dus niet en dat is misschien voor alle partijen maar beter. Maar het ijs was definitief gebroken en het werd als maar gezelliger. We hadden met een uur wel klaar kunnen zijn, maar gezelligheid kent geen tijd en dus hebben we gewoon lekker de twee uur vol gemaakt. Ik heb genoten, het was erg gezellig. En oma.... wat een geweldige vrouw. Toen er op het laatst voorgesteld werd om nog even lekker gek te doen, toen stond ze als eerste met pruik, rode bril, rode lippenstift en boa in de aanslag klaar voor de foto. Heerlijk!

Delen van deze blog mag.

http://www.in2pictures.nl/?p=gezinsfotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures






Geen opmerkingen:

Een reactie posten