vrijdag 5 september 2014

Bruiloft Peter en Stephanie

Peter en Stephanie, dit is weer zo'n fijn stel wat volledig op mij vertrouwd qua foto's. Zij zijn al bij mij in de studio geweest voor hun zwangerschaps- en newbornreportage van Finn. Finn is nu 1 jaar en hij is dan ook de reden dat ze vorig niet getrouwd zijn, wat in eerste instantie wel de bedoeling was.

Nu leek het allemaal wat timing betreft wat beter uit te komen, al konden ze niet weten dat ze nu midden in een verhuizing zouden zitten en tijdelijk even bij de ouders van Stephanie zouden verblijven. Maar goed dat mag de pret niet drukken, want de bruiloft is heel goed uitgedacht. Een lekkere losse bruiloft zonder al te veel poespas. Heerlijk in beachclub Sand in Hoek van Holland.
Daar vond het huwelijk plaats, maar ook het diner en het feest. Lekker alles op een plek dus, hoe ontspannen wil je het hebben.

Uiteraard was dat ook een perfecte plek voor het schieten van de foto's, de prachtige duinen liggen vlak voor de deur! Voor de groepsfoto's wilden ze heel graag met het hele gezelschap in de duinen staan en vooral niet te formeel. Nou dat kan ik wel! Ze hadden zelfs gedacht aan handdoekjes voor de gasten zodat ze hun voeten konden schoonmaken na afloop.
Zoontje Finn was erg moe en die hebben we lekker laten kroelen met oma's, tantes, ooms, vrienden en vriendinnen. Uiteindelijk is hij lekker met de oppas mee gegaan om te slapen. Het andere bruidsjonkertje - neefje Tijl - vond het allemaal wel een beetje spannend. Hij wilde wel lekker in de duinen spelen, want dat doet hij zo'n beetje elke dag. Dus dan laten we hem lekker.

Het tweede deel van de fotoshoot is geschoten in het Fort in Hoek van Holland, een unieke en historische plek. En zeer fotogeniek bovendien.

Relax... take it easy... dat is de boodschap van deze heerlijke bruiloft. En wat een geweldig lekker weer hadden. Na drie weken regen in Nederland, knapte het weer deze week op en vandaag hadden we weliswaar een bewolkte, maar aangenaam warme en windstille dag. En dat windstil is op de kop van Hoek van Holland best uniek. Heerlijk was het.

En superleuk was het ook omdat ik deze bruiloft weer samen met mijn echtgenoot heb geschoten. Hij doet het echt geweldig en schiet prachtige foto's, getuige de foto van Peter en Stephanie in de duinen met de tekst van Blof erbij.

Maar goed, genoeg gekletst. Geniet van de foto's!

Wilt u ook informatie over een bruidsreportage of een ander soort fotoshoot. Neem dan even een kijkje op onze website.

http://www.in2pictures.nl/?p=bruidsfotografie/index#Bruidsfotografie

http://www.facebook.com/in2pictures















Geen opmerkingen:

Een reactie posten