zaterdag 6 september 2014

Combi1 met Sebastiaan, Ingrid en dochtertje Dyanne

Sebastiaan en Ingrid hebben al een schattig dochtertje genaamd Dyanne. Zij is een bijna vier jarig meisje wat heel goed weet wat ze wil. Ze komt al kwebbelend binnen en gaat meteen spelen zodra ze de studio in komt.

Papa en mama hebben al een zwangerschapsreportage laten maken toen Ingrid zwanger was van Dyanne, dus het mag nu wel weer eens een beetje anders dan anders... nou ja, dat kan! Moeder en dochter speelde de hoofdrol vandaag. Papa werd na een korte actie op het witte doek door zijn dochter terug gezet op zijn plek... (sorry voor de woordkeus paps, maar zo ging het)... ga jij maar weer op de bank zij ze tegen haar vader. Niet dat papa dat nou heel erg vond hoor trouwens. Dyanne genoot van het spelen en had negen van de tien keer niet meer heel erg het besef dat ze gefotografeerd werd. Alhoewel... zo af en toe kreeg ik eens zo'n look van haar, dat ik dacht; je weet heel goed wat we aan het doen zijn. Maar ze was een schatje echt waar. En met zo'n schat als grote zus kan die kleine nu al niet meer stuk. Dyanne is er overtuigd dat de baby een zusje wordt, maar er is nog niemand die dat echt weet. Ze hangt wel een paar blauwe mutsjes aan de waslijn... maar ja, dat zegt dus ook helemaal niets. We zullen het moeten afwachten.

Eind oktober komen ze terug met hun kleine baby... laten we hopen dat het allemaal heel erg goed gaat nog de rest van de zwangerschap en bij de geboorte. Dan kan ik jullie snel laten weten wat het geworden is. Geniet van de laatste loodjes Ingrid, voor je het weet is die mooie buik weer weg.

http://www.in2pictures.nl/?p=zwangerschapsfotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures







Geen opmerkingen:

Een reactie posten