donderdag 11 september 2014

Combireportage deel 2 met Jessica, Sandro en Jay-Ano

Vanmiddag begon ik met de newborn reportage van Jay-Ano, hij is de zoon van Jessica en Sandro en ik mocht hen ook al fotograferen toen Jessica nog zwanger was. Jay-Ano is vandaag precies 3 maanden oud, dus echt newborn kunnen we hem niet meer noemen, maar dan is het eerder een gewone babyreportage. Al maakt dat weinig verschil. De poses voor een oudere baby zijn altijd iets anders dan voor een pasgeboren baby. Jay-Ano is echt zo'n beauty, hij steelt de show vanmiddag echt waar... hij is enorm beweeglijk en als mama een mooie foto in een boekje ziet voor vader en zoon vraag ik mij even af hoe... maar al snel komt de oplossing, we laten Jay op zijn buik liggen op de rug van papa, zodat hij mooi over papa heen kan kijken. Mama begeleid uiteraard het hele proces en zij is weggephotoshopt uit de foto, maar was ten alle tijde aanwezig om Jay vast te houden.

Maar echt he.... hoe die kleine Jay-Ano en zijn papa deze foto hun eigen stempel geven is echt fantastisch. Jay heeft zijn ene vinger in papa's oor en lijkt met zijn rechterhand zijn duim op te steken, dat alles gecombineerd met een charmante glimlach.... net zo charmant als de glimlach van zijn papa. Tja, daar moet je wel voor vallen toch? Het is een geweldig plaatje geworden, waar vol trots de achternaam van de mannen bij mocht.
Ladies.... meet de Monteiro boys!!!

Genoeg over paps, mama mag er ook zijn, zij staat eveneens geweldig mooi op de foto's met haar zoontje. Wat is ze trots op haar mannen.

Wat heerlijk dat ik deze belangrijke periode in jullie leven mocht fotograferen. Dank jullie wel...

Delen van deze blog mag altijd.

http://www.in2pictures.nl/?p=babyfotografie_kinderfotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures





Geen opmerkingen:

Een reactie posten