dinsdag 10 februari 2015

Pre-wedding shoot Stephanie, Mike en Esmée

Vanmiddag mocht ik Stephanie, Mike en hun dochtertje Esmée fotograferen. De fotoshoot hebben ze cadeau gekregen bij hun bruidsreportage die ik dit jaar voor hen mag verzorgen. Het was een zogeheten pre-wedding shoot, alleen hadden ze de shoot niet nodig voor hun trouwkaart of iets dergelijks. Dus hebben we er gewoon een gezinsshoot van gemaakt.

Mike en Stephanie hebben echt het schattigste dochtertje ever... serieus. Paps en mams hebben beide helderblauwe ogen en dus is de kleine dame ook gezegend met een paar kristalheldere licht blauwe kijkers. Esmée is een lief en gezellig klein dametje van bijna twee jaar. Dat ze de concentratie niet lang kan bewaren dat is dus heel normaal, dat past bij haar leeftijd. Ondanks dat was het absoluut niet moeilijk om haar te fotograferen, want ze vond heel veel leuk. Op deze leeftijd probeer je veel aan te bieden en zo blijft er altijd wel iets over wat ze leuk vind. Ook vandaag werkte het zo. Zolang de kleine meid het naar haar zin heeft, worden de foto's leuk. Zo simpel werkt het. Geen eisen stellen, maar gewoon maar mee gaan in haar gedachtenwereldje.

Stephanie gaf de foto's met een "touch of magic" zo leuk te vinden en dus heb ik een mooie foto uitgekozen voor een klein beetje magie. Veel plezier met de voorproefjes! En tot eind mei!! Ik heb er nu al zin in.

http://www.in2pictures.nl/?p=gezinsfotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures




Geen opmerkingen:

Een reactie posten