zondag 1 februari 2015

Combireportage deel 2 met Rowena, Rudi en Fleur

Gisterenmiddag waren Rowena en Rudi weer terug in de studio. Ik mocht hen al een keer fotograferen toen Rowena nog zwanger was, maar nu is kleine Fleur geboren en dus kwamen ze heel graag nog eventjes terug voor een babyreportage.

Fleur is een prachtig en rustig meisje met mooie blonde haartjes. Haar moeder heeft rood haar, dus we hadden eigenlijk een beetje rood haar verwacht, maar ze is echt blond net als papa. Geen twijfel over mogelijk. Fleur is heel rustig en tevreden. Tussendoor mag ze nog eventjes wat drinken bij mama, maar verder is ze zo lief. Zelfs omkleden vind Fleur niet erg. Ik heb mij dan ook heerlijk kunnen uitleven op deze serie foto's.

We zijn gestart in het knalroze, want iedereen mag weten dat Rowena en Rudi een meisje hebben! Een vrolijk plaatjes met haar naam en de buikband van mama met de tekst 'ons wondertje'. Zo leuk. Maar we hebben ook een flink aantal mooie pure foto's kunnen schieten. Wat vinden jullie van de foto van Fleur met haar duimpje in haar mond en haar handje op haar hoofd. Zo ontzettend schattig en uiteraard heeft ze deze houding zelf gekozen en dat is toch echt waar ik voor sta. Geen bedachte poses (op de buik, rug of zijligging na dan) maar verder gewoon laten doen wat ze zelf willen. Ik wil nog wel eens de handjes verleggen als ze bijvoorbeeld met de armen wijd zou liggen of het handje om een knuffeltje heen leggen, maar dat is het dan ook wel.

Wat een heerlijke reportage was dit.

http://www.in2pictures.nl/?p=newborn-fotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures




Geen opmerkingen:

Een reactie posten