vrijdag 2 januari 2015

Groepsreportage Jan en Addy

Addy kwam een poosje geleden (we waren net open op de Zalmplaat) in de studio met de wens om haar gezin op de foto te zetten. (Stief)kinderen, kleinkinderen iedereen bij elkaar. Een ontzettend leuk idee natuurlijk, maar het moest ook nog een verrassing zijn voor de familie. Een deel van de familie woont in Assen, dus dat is niet zomaar toevallig te regelen, dus bedacht ze 2 januari. Want dan komen ze allemaal en dan is iedereen dus bij elkaar. Plannen werden gesmeed en de datum werd vastgelegd. Vandaag was het dus zover.
Er waren wel al vermoedens van de plannen, maar iedereen was enthousiast... oke.. niet helemaal gelijk hoor. Vooral de mannelijke helft van de familie wist niet of ze moesten lachen of huilen, maar daar heb ik helemaal niets van gemerkt. Ze hebben allemaal heel erg goed mee gedaan.
De drie kleindochters vinden het allemaal wel prima en doen geweldig goed mee.

Jan en Addy zijn ook zo leuk samen. Vooral de laatste foto lijkt misschien een beetje een gekke keuze, maar ik vind dit zo'n lief plaatje. Ze kruipen haast in elkaar na een lekker lachbui... heerlijk toch. Meer liefde dan dit ga je niet vinden... te lief gewoon.

Lieve familie, heel erg bedankt voor de gezellige middag!
Happy New Year!

http://www.in2pictures.nl/?p=groepsfotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures




Geen opmerkingen:

Een reactie posten