zaterdag 24 januari 2015

Combi deel 2 met Maaike, Emiel, Daan en Emma

Daan was tijdens de zwangerschapsreportage van zijn moeder al zo knap. Hij moest toen wel even flink wennen, maar uiteindelijk kwam alles goed. Vandaag was hij dan ook zo weer thuis. Hij kent mij al en heeft niet veel meer nodig om te willen werken aan het maken van mooie foto's. Hij heeft echt perfect mee gewerkt.
Zijn kleine zusje Emma die kan natuurlijk nog niet zo veel, ze is nog maar klein en kan alleen maar aangeven wat ze niet leuk vind en wat ze wel fijn vind. Zo vind ze het heerlijk om lekker te kroelen bij papa, mama en Daan. Alleen liggen dat doet ze liever niet, maar dat is wel gelukt hoor. Alleen niet te lang. Op een bepaald moment heb ik mama op een stoel laten zitten met een kleed over haar schoot en Emma op het kleedje. Lekker bij mama dus, zonder dat het te zien is op de foto. Een makkelijke oplossing die voor iedereen goed werkte.

De lieve Emma staat ook gewoon echt hartstikke mooi op de foto. Ik had niet gedacht dat de foto in de paarse hangmat gelukt zou zijn, maar uiteindelijk is het resultaat van de foto hartstikke leuk geworden!

Veel plezier met jullie foto's!

http://www.in2pictures.nl/?p=newborn-fotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures





Geen opmerkingen:

Een reactie posten