vrijdag 16 januari 2015

cakesmash Hailey

Lieve kleine Hailey heeft een Braziliaanse mama en een Hollandse papa, dat kan al niet anders dan een mooi kindje zijn dan toch?! Nou dat is ze ook hoor. Hailey is jarig precies in het carnaval en in Brazilië wordt dat uiteraard altijd uitgebreid gevierd.
De cakesmash foto's mochten dus wel even lekker uitbundig zijn. Veel kleur, feestslingers en ballonnen. Het ging heel even mis met de taart, want ze had even het idee dat de taart bij de cakesmash inbegrepen zit. Maar dat is niet het geval. Smaken zijn zo verschillend dat we de keuze van de taart aan de ouders over laten.
Maar gelukkig hebben wij de fantastisch bakker Jan van der Waal bij ons recht tegenover zitten en die heeft speciaal voor Hailey een taartje eventjes wat extra opgespoten, waardoor de cakesmash toch door kon gaan. 

Hailey had haar rode kerstjurkje ook mee genomen en voorafgaand aan de fotoshoot heb ik uit coulance even een paar foto's geschoten. Binnen twee minuten hadden we een aantal prachtige foto van dit lieve meisje. De cakesmash foto's die komen op 13 februari want dan is ze jarig!

Veel geluk lieve Hailey, je bent een plaatje...




Geen opmerkingen:

Een reactie posten