zaterdag 24 januari 2015

Fotoshoot feestje Yamila

Als laatste vandaag was Yamila aan de beurt. Zij vierde haar feestje bij ons in de studio. Met nog 5 vriendinnen kwam ze dolenthousiast binnen en bij het zien van de studio en alle spullen werd dat enthousiasme alleen maar groter. Geweldig vonden ze het! De tassen met kleding van thuis zijn dicht gebleven en de kast werd grondig doorzocht. Iedereen vond al snel een jurk naar zijn smaak. Haren werden gedaan, waar mogelijk. Opmaken dat konden ze prima zelf en uiteindelijk gingen ze prachtig mooi op de foto.
Daar moet ik natuurlijk bij vertellen dat ze al heel mooi waren toen ze binnen kwamen, maar in de tweede rond (de glamourronde) VOELEN ze zich ook echt prachtig en dat is een essentieel verschil. Wat een leuke en gezellige meiden was dit. Heel relaxt en lief voor elkaar. Allemaal met een volledig verschillend haartype, van heel erg lang naar kroes, van heel dus en sluik naar heel dik. Van alles wat, maar alle zes even bijzonder.

Meiden ik vond het erg leuk met jullie en als er dan op onderstaande wijze afscheid genomen wordt, dan kan mijn dag niet meer stuk!

De overige foto's komen niet online, die houdt ik dit keer alleen voor de meiden op de foto's.

http://www.in2pictures.nl/?p=fotoshoot_feestje/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures



Geen opmerkingen:

Een reactie posten