zaterdag 1 maart 2014

Nellie, Daniella en moeder Bep

De moeder van Nellie en Daniëlla is onlangs jarig geweest en wat geef je iemand die alles al heeft wat haar hartje begeert? De dochters hadden het plan bedacht dat het wel leuk zou zijn als er wat nieuwe foto's van hun drietjes gemaakt zouden worden, want de foto's die er nu hangen zijn nogal gedateerd. Zo gaat dat vaak... als de kinderen klein zijn dan maak je veel foto's of je laat ze maken door een fotograaf. Maar dan groeien de kinderen op, ze worden zelfstandig en gaan het huis uit en dan worden er niet vaak meer foto's gemaakt met elkaar.

Vandaag werd moeder Bep goed in het zonnetje gezet. Onze vaste visagiste Eveliene van Puur Visagie heeft alle drie de dames prachtig mooi naturel opgemaakt. Daarna hebben we een uitgebreide fotoshoot gedaan in drie verschillende kledingsetjes. 1 keer in het wit, 1 keer in het zwart en 1 keer met een spijkerbroek en een zwart shirt, een beetje casual dus.

De foto's zijn meer dan geslaagd en de meiden bevestigen even dat ze echt zussen zijn, door elkaar even flink in de haren te vliegen! Gelukkig wel met een glimlach.... haha. Het was een heerlijke en gezellige middag.

http://www.in2pictures.nl/?p=gezinsfotografie/index
http://www.in2pictures.nl/?p=glamour-fotografie/index

http://www.facebook.com/in2pictures





Geen opmerkingen:

Een reactie posten