maandag 20 juni 2016

NIEUW! NIEUW! NIEUW! CLICKBLOCKS

We hebben gewoon weer zo'n waanzinnig gaaf en uniek product aan onze collectie fotoproducten toe kunnen voegen!

Het heet ClickBlocks en het is een uniek nieuw product wat in deze omgeving alleen bij ons verkrijgbaar is. Het eindproduct is een prachtige strakke collage, samengesteld uit losse ClickBlocks met kwaliteitsprints.

Het grote voordeel is allereerst dat de collage altijd recht hangt. Er is niets vervelender dan continue scheef hangende lijsten aan de muur en een muur vol gaten. Je bevestigt de ClickBlocks MDF achterplaat met vier schroeven aan de muur. De Blocks die je erop kunt klikken zijn leverbaar in verschillende maten, zo kun je de collage naar eigen wens samenstellen.

Daarnaast is het fantastisch dat de collage met je mee kan groeien! Wanneer je over een jaar weer nieuwe foto's hebt laten maken, dan kun je een of meerdere blocks simpelweg vervangen voor een aantrekkelijke prijs.

De ClickBlocks achterplaat is verkrijgbaar in twee maten:

96 x 96 cm

71 x 120 cm (staand of liggend)

Het aantal Blocks kun je variëren. Op een achterplaat van 96x96 cm kun je minimaal 4 en maximaal 16 ClickBlocks kwijt, zie hieronder een aantal voorbeelden.
De rechthoekige achterplaten kunnen minimaal 4 en maximaal 15 ClickBlocks bevatten. De achterplaat kun je horizontaal of verticaal ophangen. Zie een aantal voorbeelden hieronder. Neem contact op om samen de meest ideale samenstelling te creëeren die past bij jullie foto's en smaak.

Het mooiste komt nog... We bieden de ClickBlocks voorlopig aan voor geen 375 maar 295 euro COMPLEET!! Ongeacht het aantal Blocks wat je erop plaatst. Als dat geen topaanbieding is dan weet ik het niet meer. Zeker voor zo'n qua afmeting en uitstraling GROOTs product.

Je merkt het al, wij zijn enthousiast. Kom snel langs in onze winkel SwietArts (naast onze fotostudio) want daar hangt onderstaand voorbeeld in de winkel. Op dit voorbeeld zie je al verschillende fases in het leven van het gezin van Marloes en Yuri op onze ClickBlocks voorbij komen. Kiki en Lola zijn de mooie modelletjes op deze collage.
Vraag er even een medewerker bij en schuif eens met de extra ClickBlocks om te kijken hoe het werkt en wat je kunt doen.

U kunt de ClickBlocks ook online bestellen. Al volgt er wel altijd overleg over hoe en in welke formaten de foto's op het ClickBlocks besteld dienen te worden.
http://www.in2pictures.nl/c-3519402/clickblocks/






Geen opmerkingen:

Een reactie posten