woensdag 8 juni 2016

Combi 2 - Stephanie-Mike-Esmee-Jayda

Vorig jaar op 22 mei fotografeerde ik de fantastische bruiloft van Mike en Stephanie. Hun eigen dochtertje Esmée was hun bruidsmeisje. Dat dit stel voor elkaar bestemd is dat is wel gebleken, maar het werd nogmaals bewezen door het mooie bericht wat kort daarna volgde. Stephanie was opnieuw zwanger. Een poosje terug waren Esmee en Stephanie al samen in de studio voor een zwangerschapsreportage. En vandaag waren ze met het complete gezin terug, inclusief hun nog maar 9 dagen oude dochtertje Jayda.

Wat een klein popje is ze zeg. Een klein roze wolkje en ik mocht haar fotograferen. De grote verrassing was dat Stephanie haar trouwjurk had meegenomen. Het doel was eigenlijk om de kleine Jayda slapend in mama's jurk te fotograferen. Maar ineens dacht ik... we doen het anders. Ik liet Esmée in de jurk stappen, we klemden de jurk vast aan de achterkant. Ze mocht mama's prinsessenjurk echt aan en ook nog haar sluier. Het kroontje kreeg ze van mij. Ik maakte eerst een paar foto's van Esmée alleen. Later ging ze zitten met de jurk aan en dat gaf zo'n leuk effect, dat we besloten om Jayda erbij te leggen (met weggephotoshopte ondersteuning van mama uiteraard).
Het grote geluk was dat Esmée het ook leuk vond dat ze Jayda op schoot mocht en een magische serie ontstond.

Uiteraard was dit lang niet het enige wat we gedaan hebben, maar het was zeker een hoogtepuntje!
Lieve Stephanie en Mike, veel geluk met jullie meisjes en tot ziens!! Want ik ben er van overtuigd dat we elkaar nog wel vaker tegen zullen komen.

http://www.in2pictures.nl/c-3372648/newborn-fotografie/

http://www.facebook.com/in2pictures/
Geen opmerkingen:

Een reactie posten