maandag 6 juni 2016

Fotoshoot Feestje van Maaike en Fay

Zaterdag sloten we af met het fotoshoot feestje van Maaike en Fay, twee vriendinnen uit Den Hoorn. Met maar liefst 9 meiden en 1 jongen hadden we full house zaterdagmiddag. Het was een gezellige drukte. De meiden konden niet wachten om de kast in te duiken om kleding uit te zoeken. Jesse had zelf zijn kleding meegenomen en dat stond hem dan ook super fantastisch! Er waren ook meisjes die liever hun eigen kleding aan wilde en dat is natuurlijk ook prima.

De mama's hielpen met opmaken, omkleden en opruimen en dat was heel erg fijn. Ik ben haren gaan krullen wat nogal een werk is met zoveel meisjes. Niet bij iedereen bleven de krullen zitten, daar kun je helaas niet zo veel aan doen. Maar dat maakt niet dat ze er minder mooi uitzagen hoor, helemaal niet. Het gaat tenslotte om hun uitstraling en plezier. Als dat goed zit dan worden de foto's ook mooi.

Wil je ook een fotoshoot feestje plannen? Kijk dan eens op onze website. Let wel op dat de feestjes vanaf 8 jaar zijn (de leeftijd van Fay en Maaike was wel opgegeven, maar had ik bij de aanmelding even gemist. Maar gelukkig ging het toch hartstikke goed).






Geen opmerkingen:

Een reactie posten