zaterdag 11 juni 2016

Bruiloft Carlo en Angela

Met z'n allen hebben de afgelopen week afgeteld naar de bruiloft van Carlo en Angela. Angela ken ik zelf al heel lang via de school van mijn dochters en haar moeder. Dankzij Angela heb ik ook Carlo mogen leren kennen. Wat een lief en leuk stel is dit. Zij hebben het hart op de juiste plaats en sinds gisteren hebben ze officieel hun harten aan elkaar verbonden.

Vooraf hebben we dus al eens foto's gemaakt in de studio als voorbereiding op  deze dag en gisteren was het dan eindelijk zo ver. Angela droeg een prachtige jurk en was zowaar de rust zelve in de ochtend. Carlo had wel wat meer last van een gezonde spanning, het is ook allemaal veel op zo'n dag. Alle aandacht gaat volledig naar jullie en je wilt het allemaal graag goed doen.
De spanning was zodra de ceremonie startte verdwenen, ze konden het allebei goed loslaten. Het was een ceremonie vol emotie. Tranen, lachen, weemoed en liefde, vooral veel liefde. Alles wat een bruiloft zo mooi maakt.

Na de ceremonie, het feliciteren en de taart liepen we met het hele gezelschap naar de Oude Maas om daar ballonnen op te laten, zodat er ergens boven ook een feestje gevierd kon worden. Dat is toch mooi en het is bovendien ook gewoon echt een leuk gezicht. Het weer was trouwens ook echt fantastisch. De temperatuur was aangenaam met een graad of 20, het was licht bewolkt met een aangenaam windje. Hoe mooi kun je het krijgen... Zeker wanneer je de volgende ochtend met regen wakker wordt.

Na de groepsfoto's was het tijd voor rust voor het bruidspaar. Zij hadden even een adempauze nodig en dat vonden we met een heel klein groepje tussen het groen nabij de Oude Maas, met zicht op Grand Café Abel in Rhoon. Na een glaasje "champagne" keerde de rust terug en konden we mooie foto's maken. Niet te lang, want we waren allemaal wel toe aan een heerlijk koud drankje.

Ondertussen werd er een heerlijke barbecue voorbereid door de chef en konden we in een heel relaxte sfeer een overheerlijke maaltijd nuttigen. Om een uurtje of 8 begonnen de feestgasten binnen te druppelen. Om half 9 had de fantastische videografe Anneke van www.sweetmemories-videos.nl een werkelijk geweldig mooi filmpje van een paar minuten in elkaar gezet om te tonen aan het publiek en het bruidspaar. Tja... en dat komt eventjes binnen hoor kan ik je zeggen, je ziet de dag die nog steeds aan het beleven bent op beeld voorbij komen. Ik geloof dat niemand het droog hield (ook ik niet). Wat mooi als je dit met je werk voor elkaar krijgt.

Daarna was het tijd voor een feestje, een heerlijk feestje, ook daar werd weer gedanst en gelachen, de tranen voor altijd achter ons latend. Vlak voordat wij vertrokken werd er nog een geweldig leuk dansje opgevoerd door Denise en twee vriendinnen van de bruid. Als ware K3 look-a-likes zongen ze een persoonlijk lied en dansten ze de sterren van de hemel. Het was geweldig.

Lieve Carlo en Angela, nu is het tijd om na te genieten van jullie dag. Jullie zijn voor elkaar gemaakt. Geniet van het leven en houdt van elkaar. Meer is er niet nodig.

http://www.in2pictures.nl/c-3380397/bruidsfotografie/

http://www.facebook.com/in2pictures/


























Geen opmerkingen:

Een reactie posten