woensdag 16 maart 2016

Newborn Joshua

Vandaag mocht ik weer een jongetje fotograferen die eigenlijk nog niet geboren had moeten zijn. Kleine Joshua werd met 37 weken geboren en is nu precies 2 weken oud. Hij is wel klein, maar het is toch een lekker stevig mannetje. En mooi.... oh zo mooi... dat mooie donkere huidje, glad huidje en zo'n mooi gevormde mond.

Joshua heeft twee grote broers, maar 1 van hen zal hij helaas nooit op aarde ontmoeten. Hij is door een ongeval om het leven gekomen. Maar wat het mooie is hij lijkt sprekend op zijn grote broer Nigel, fantastisch toch. De andere grote broer Delano is heel blij met zijn kleine broertje, hij is al 12 en in zijn handen lijkt Joshua nog kleiner. Zo lief.

Grote zus Ayla is al 20 (of was het 21, weet ik niet meer) en is dol op al haar broertjes maar vooral nu even op kleine broer Joshua, maar wat wil je met zo'n lief mannetje. Volgens moeder zijn de kids niet altijd zo rustig en lief voor elkaar als bij mij in de studio, maar ja dat hoort ook bij toch! Ik ben in ieder geval blij dat het vandaag zo ontzettend goed ging.

Veel plezier met de voorproefjes, de rest komt over een poosje.

http://www.in2pictures.nl/?p=newborn-fotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten