zaterdag 5 maart 2016

Cakesmash Jayden

En dan volgde er gewoon nog een cakesmash vandaag, dit keer voor een jongetje genaamd Jayden.  Morgen is hij echt jarig, maar vandaag nam hij al een klein voorproefje. Zijn papa en mama gaan ook nog trouwend dit jaar en ook daar zijn wij bij, super leuk natuurlijk!! Maar vandaag stond geheel in het teken van de verjaardag van deze kleine vent die vandaag ontdekt heeft dat hij geen aardbeien lust!!

Hij had een lekker taartje met van alles en nog wat erop. Aardbeien dus en stukjes appel en vlokken en chocolaatjes, maar vooral ook veel slagroom. En die slagroom die was zooooo lekker! De aardbeien zagen er wel leuk uit en dus pakte hij ze meteen, likte de slagroom eraf en nam een hap van de eerste aardbei.... met een enorm zuur gezicht als gevolg daarvan. Hij spuugde en hem uit om gewoon weer de volgende aardbei te pakken. Opnieuw geen succes... 

Maar er was genoeg slagroom over en die vond hij heerlijk, dus het was een meer dan geslaagde cakesmash. Als wij hem niet gestopt hadden dan zat hij nu nog te eten denk ik.

Lieve Jayden, ik wens je een geweldig eerste verjaardag morgen!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten