maandag 14 december 2015

Gezin Jolanda en Henk

Afgelopen zaterdag mocht ik ook nog het gezin van Jolanda en Henk fotograferen. Zij hebben een zoon genaamd Marco en een dochter genaamd Kim. Beide kinderen hebben ook allebei een zoon. Het zoontje van Marco heet Bennet en het zoontje van Kim heet Joey. Kim, haar man Sander, zoontje Joey en hond Diesel heb ik al eerder mogen fotograferen toen ze zwanger was en toen Joey nog een heel klein mannetje was. Inmiddels is hij flink gegroeid en is hij een super vrolijk en actief jongetje van 3 jaar.

Bennet heeft ook nog afgelopen zaterdag zijn A-diploma gehaald en natuurlijk had hij vol trots zijn medaille om zijn nek. Uiteraard hebben we ook een foto gemaakt van Bennet met zijn medaille.
Het doel was een groepsfoto, dus daar zijn we direct mee begonnen. Daarna zijn we de groep steeds gaan herverdelen. Opa en oma met de kleinkinderen, met hun eigen kinderen en de gezinnen apart. Als je het doet dan moet je het gelijk goed doen en meteen alle varianten aanpakken! Het ging super goed, ook met Diesel, die eigenlijk toch een beetje zenuwachtig was. Maar hij deed het geweldig!

http://www.in2pictures.nl/?p=groepsfotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures







Geen opmerkingen:

Een reactie posten