woensdag 23 december 2015

Fotoshoot Feestje Lynn

Als tweede shoot vandaag mocht ik het fotoshoot feestje verzorgen van Lynn uit Rijswijk. Lynn is een heel rustig meisje wat ook nog eens 4 hele rustige vriendinnen had meegenomen. Ik moest even schakelen, want meestal zijn de feestjes hysterisch, maar deze niet hoor. In alle rust luisterden ze naar mijn verhaal. Ze praatten niet hard of veel, ze waren gewoon heel blij en tevreden. Haha... best een vreemde gewaarwording, maar wat een ontzettend lieve meidengroep zeg.

We bespraken met elkaar wat het plan voor deze middag zou worden en al snel kwamen we tot de conclusie dat er een sportronde zou komen, een glamourronde en een stoere ronde met een gekke groepsfoto op het einde. Zo gezegd, zo gedaan. Er waren vier hockey meiden bij en 1 turnster. Daarna doken de meiden mijn mega-kast in en Lynn's oog viel al snel op prachtige lange groene jurk waar ze meteen helemaal weg van was. Ze is dol op die tint lichtgroen. De rest van de meiden vond ook allemaal iets moois en na de make-up en de haren gedaan te hebben konden we van start met de geweldig leuke tweede ronde. De derde ronde was dus stoer! Ze hadden allemaal hele leuke kleding al aan toen ze binnen kwamen en voor de groepsfoto koos Lynn zelf voor wat houten accessoires om de look compleet te maken. Hartstikke leuk echt.

Meiden ik wil jullie nog even bedanken voor het supergezellige en ontspannen fotoshoot feestje. De voorproefjes worden per mail verzonden. Die willen ze liever privé houden en dat is uiteraard geen probleem.

http://www.in2pictures.nl/?p=fotoshoot_feestje/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten