woensdag 12 augustus 2015

Newborn reportage met Jessey

Jaaaa.... heerlijk, vanochtend weer voor het eerst gefotografeerd sinds onze vakantie. En meteen mocht ik beginnen met een heel klein jongetje genaamd Jessey. Voor het eerst je kindje laten fotograferen is best spannend. Zou het wel lukken, misschien vind hij er niks aan, misschien gaat ie huilen. En als kersverse moeder wil je je kindje natuurlijk ook niet te veel belasten. Maar deze kleine vent was zo relaxed dat het allemaal haast vanzelf ging.

In eerste instantie was hij klaarwakker en heb ik zijn mooie blauwe oogjes kunnen fotograferen. Maar al snel werd hij toch wel moe, dus hebben wij hem snel uitgekleed en lekker in een doek gewikkeld. Hij vond het allemaal prima. Hij viel in een diepe slaap en zo konden we nog een mooie serie met pure foto's maken, heerlijk echt. Ik heb hem gewoon geen geluid horen maken (behalve wat hikjes dan in het begin). Pas toen hij klaar was en zijn kleertjes weer aan mocht, toen liet hij even merken dat hij dat niet zo fijn vond. Maar zelfs dat ging niet luidruchtig.

Dank je wel Jessey, voor de beste start van de dag! Mama Donna natuurlijk ook bedankt voor je kalmte en rust. Top gedaan.

http://www.in2pictures.nl/?p=newborn-fotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures




Geen opmerkingen:

Een reactie posten