zaterdag 29 augustus 2015

Newborn Djayden

De laatste shoot was alweer met een jongetje, dit keer genaamd Djayden, alleen dit knulletje was nog geen maand oud. Een heel klein en knap mannetje.

Mama was voorbereid en had een stuk of vijf gehaakte mutsjes bij zich en daarbij nog broekjes, kleden en noem maar op. Drie mutsjes heb ik kunnen fotograferen, de rest is niet meer gelukt. Maar oh oh... wat staat hij er schattig op.

Het eerste setje was een grijs gehaakt broekje, met een grijs herenhoedje en een rood strikje. Het klinkt al schattig en dat was het ook. Het paste ook nog maar net, maar het ging. 
Daarna hebben we een donkerbruine setting gemaakt met een houten achtergrond, boomstammen en mijn nieuwe houten bankje. Djayden had een broekje aan met een pompon op zijn billen en een schattig mutsje met berenoortjes. Van dezelfde wol was ook nog een beertje gehaakt om het helemaal af te maken.
Djayden had ik op zijn buikje op het bankje gelegd, het beertje in zijn armpjes geklemd en met veel geduld en kusjes van papa hebben we hem slapend kunnen fotograferen! Zoooooo schattig!

Ook deze foto's blijven offline (het is offline dag vandaag...) en die keuze wordt uiteraard gerespecteerd. Al had ik Djayden natuurlijk graag geshowd in zijn berenpakje!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten