woensdag 19 augustus 2015

Kind en hondreportage met Emma, Iris, Esmée en Jip

Vanochtend had ik toch zo'n leuke shoot. Een poosje geleden was Emma op een feestje van een vriendinnetje bij mij in de studio. Die fotoshoot was haar zo goed bevallen dat ze heel duidelijk is geweest over haar verjaardagswensen. Heet aller- allerliefste wil ik weer een fotoshoot, maar dan gewoon zelf! Nou ja.. hoe leuk is het dat ze dat nog gekregen heeft ook!

Ze kreeg een cadeaubon voor een fotoshoot en vandaag was de dag om hem te verzilveren. Ze nam haar zusje Iris mee, haar beste vriendin Esmée en hond Jip. Jip is zo'n beetje een circushond, hij was zo relaxed, hij deed alles wat hem gevraagd werd. Hij ging zelfs op een klein krukje zitten (al vond ie dat wel een beetje spannend). Ze konden hem zelfs een hoedje op zetten en fluoriserende armbanden om hangen... ach lief beestje.

Emma was helemaal in haar element, ze wist de weg, was goed voorbereid. Haar tas met kleding stond al klaar nog voordat ze op zomervakantie gingen vertelde mama. We hebben een aantal kledingsetjes bij elkaar gezocht en daarna hebben we in alle combinaties foto's gemaakt. Het was een klein privé feestjes voor deze mooie meiden!

http://www.in2pictures.nl/?p=babyfotografie_kinderfotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures





Geen opmerkingen:

Een reactie posten