zaterdag 15 augustus 2015

Newbornreportage Elysa

Vanochtend begon ik met de kleine Elysa, haar ouders hebben de fotoshoot cadeau gekregen tijdens hun kraamfeest. Wat een super cadeau!

Nog voordat ik uitverteld was over het hoe en wat betreffende de fotoshoot zijn we al begonnen. Elysa's papa had aangegeven dat ze soms een minuutje of vijf heeft dat ze heel erg lacht en als het over is dan is het vaak voorlopig ook over en het zou wel heel leuk zijn als we haar lachje kunnen vangen vandaag. En tijdens mijn introductiegesprekje kwam dat moment, dus zijn we meteen aan de slag gegaan en in no-time hadden we Elysa lachend op de foto! Missie geslaagd dus. Later ging ze nog een paar keer lachen, dus die wens was makkelijk ingewilligd. Er waren nog een paar andere plannen en zoals het bij babyshoots gaat, werkt het dus vaak niet om te plannen. We hebben heel veel wel kunnen doen, maar een van de dingen die we allemaal wel erg leuk vonden was een setting met houtblokken en gehaakte accessoires in pasteltinten. En laat ze daar nu net geen zin in hebben... Tja, dan houdt het op. We hebben het wel echt geprobeerd hoor, maar omdat we haar allemaal niet wilden plagen zijn we toch gestopt, hoe leuk we het ook vonden. Maar niet getreurd hoor want er blijven meer dan genoeg prachtige plaatjes over van dit meisje.

Want Elysa had al een super coole door mij gemaakte lamp in haar kamer hangen en natuurlijk hebben we nu Elysa gefotografeerd met dezelfde stof als die van de lampenkap op de achtergrond. Een van deze foto's zal hoogstwaarschijnlijk wel in haar kamertje komen. Elysa je bent een mooi meisje!

http://www.in2pictures.nl/?p=newborn-fotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures




Geen opmerkingen:

Een reactie posten