vrijdag 29 november 2013

Mini-kerstfotoshoots!

Vandaag was een hele leuk gezellige feestelijke dag! We hebben drie mini-kerstfotoshoots verzorgt, voor allemaal kinderen die al een keertje bij mij geweest waren. Nou ja niet allemaal dan…. De broertjes van Frederique had ik nog niet ontmoet. Nicolas en AndrĂ© hadden op zijn zachts gezegd een wat lastige start in hun nog maar zo korte leventje… maar nu gaat het goed en dus willen papa en mama vol trots met hun uitgebreide gezin op de foto voor de kerstkaart. Het is een prachtig plaatje geworden.

Maar voordat Frederique, Nicolas en AndrĂ© er waren had ik Keano gefotografeerd (hij is al twee keer gefotografeerd door mij), maar Keano had een kleine verrassing meegenomen. Hij heeft een klein zusje van 2 maandjes jong… wat een mooi poppetje met donkere haartjes. Wat was Keano lief voor haar.

En als laatste heb ik Isabel en Laurie in kerstoutfit mogen fotograferen…. Dit duo had ik al een keertje gezamenlijk op de kiek gezet toen Laurie nog maar net op deze wereld was. De mama van Isabel en Laurie zei heel lief tegen mij, je mag wel een foto plaatsen hoor maar dan niet die van de kerstkaart.
Ze had gelezen op facebook dat ik steeds geen foto's kon plaatsen en ze had tussen de regels door gelezen dat dat wat frustraties bij opleverde.. haha! Nou ja, frustraties zijn het niet echt hoor.. het is meer dat de foto's zo leuk zijn dat ik ze heel graag wil delen. Maar ik snap ook dat je je kerstkaart nog niet wil prijsgeven voor dat je hem verzonden hebt.

Maar hierbij dus een lief portretje van Laurie en Isabel. Niet met flitslicht, maar met daglicht geschoten!


1 opmerking:

  1. Leuke foto! Ben er blij mee en kan niet wachten om hem te showen!

    BeantwoordenVerwijderen